Κυριακή 16.05.2021
More

  Αποχρώσεις- Τα πολλαπλά προφίλ μας

  Διατηρώ τέσσερα περίπου διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, κάτω από το ίδιο όμως όνομα και είμαι και… υπαρκτό πρόσωπο.

  Το πρώτο προφίλ είναι οι γνώμες που γράφω στην “Ελευθερία” στα Γιάννενα και που και που και στην Εφσυν, στα οποία έχω και αναφορά από κάτω.

  Το δεύτερο είναι χρονογραφήματα, προσωπικές ιστορίες που γράφω κάθε μέρα επίσης στην Ελευθερία σαν αυτά εδώ. Ο λόγος που τα δημοσιεύω είναι για να τα διαβάζουν όσοι δεν αγοράζουν την εφημερίδα ή δεν ζουν στην πόλη, που είναι και οι περισσότεροι.

  Κάποιες ιστορίες τις γράφω μόνο εδώ και είναι το τρίτο.

  Και τέταρτο, είναι τα σχόλια εν θερμώ πάνω στην καθημερινότητα. Το τελευταίο προφίλ είναι και το πιο προβληματικό γιατί με εμπλέκει σε παρεξηγήσεις, λάθη, αντιφάσεις, διαλόγους συχνά αχρείαστους… π.χ. αν γράψω κάτι αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ παίρνω μισό like γιατί έχω πολλούς φίλους από τον ΣΥΡΙΖΑ και υπολογίζουν τι θα γίνει εσωκομματικά αν συμφωνήσουν κλπ.

  Επίσης αν τρολάρω, δεν το πιάνουν όλοι και όλες πάντα και μετά με παίρνουν τηλέφωνα αν τα εννοώ και χάνεται η μπάλα.

  Για κάτι τέτοιους λόγους, αυτό το προφίλ θα ήθελα να το σταματήσω, αλλά η καθημερινότητα είναι μία επαγγελματική “αρρώστια” και όλο το αναβάλλω. Μάλλον, όμως  θα τα μειώσω αυτά τα σχόλια όσο βγαίνουμε από την πανδημία γιατί μου τρώνε και πολύ χρόνο…

  Κατά τα άλλα, ένας είμαστε, όπως όλοι και όλες ένα είμαστε, αλλά με πολλές ρίζες, εκφράσεις και πρόσωπα. Let it be

   

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ