Δευτέρα 02.08.2021
More

  Αποχρώσεις- Τα σημάδια της σημερινής επίσκεψης του πρωθυπουργού

  Πάντα έχουν να μας πουν κάτι οι πρωθυπουργικές επισκέψεις. Παρόλο που ο καθένας μας θα ήθελε να τον δει σε ένα πρόγραμμα άλλο, διαφορετικό, αφού όλοι μας έχουμε προτεραιότητες που τις θεωρούμε σημαντικές. Το πρόγραμμα όμως ενός πρωθυπουργού πρέπει να κρίνεται πάντα από τις προθέσεις που έχει στις στοχεύσεις τους και από το αποτύπωμα που αφήνει μετά την αναχώρησή του.

  Από αυτή τη σκοπιά, η επίσκεψη Μητσοτάκη σήμερα έχει ενδιαφέρον. Θα δει τους παραγωγούς πατάτας στη Χρυσοβίτσα που προσπαθούν σε έναν δύσκολο τόπο να φτιάξουν ένα ξεχωριστό προϊόν μέσα από τη γη τους. Και θα δει μία εταιρία τεχνολογίας που τόλμησε να έρθει στην άκρη της Ευρώπης πιστεύοντας ότι μπορεί να δημιουργήσει μία βάση για το μέλλον.

  Τι ενώνει τις πατάτες και το λογισμικό; Μα η προσπάθεια για να παραχθεί έργο, ο αγώνας για την ανάπτυξη. Τα χρειάζεται αυτά η χώρα μας.

  Το νέο εμβολιαστικό κέντρο τώρα, γίνεται σε ένα κτίριο που δεν χρησιμοποιούνταν και τώρα μπαίνει σε χρήση, Μας θυμίζει ότι το Δημόσιο είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας που έχει τεράστιες δυνάμεις και ταιριάζει με την εικόνα που έχουμε από τη μεγάλη προσφορά των νοσοκομείων μας στην πανδημία. Μήνυμα προς τον πρωθυπουργό ότι χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο το δημόσιο σύστημα Υγείας.

  Για να δούμε…

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ