Πέμπτη 11.04.2024
More

  Η πόλη μας χωρά όλους

  Αυτό το τριήμερο της εθνικής επετείου, αλλά και το προηγούμενο με τις απόκριες, ζήσαμε στην πόλη λίγο σε παράλληλο δίκτυο. Δεν ήρθαμε σε επαφή με το τουριστικό ρεύμα, δεν βιώσαμε την πόλη μαζί με τους επισκέπτες της. Όχι γιατί δεν μας αρέσει κάτι τέτοιο, αλλά γιατί επιλέξαμε έναν άλλο τρόπο ζωής, λιγότερο στην ψυχαγωγία, περισσότερο δικό μας και μακριά από τα δημοφιλή μέρη. Έτσι ήρθαν τα πράγματα.

  Και είχε ενδιαφέρον γιατί επιλέξαμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο στην προσωπική μας ζωή, την οικογένεια, τους φίλους. Και είδαμε ότι η πόλη μας χωρά όλους. Είναι ακόμα μια πόλη που μπορεί να δώσει χώρο για όλους.

  Εντάξει, το πιο δημοφιλές της μέρος, το ιστορικό κέντρο, ο Μώλος, η περιοχή γύρω από το Κάστρο είναι συνεχώς ζωντανή, έχει κόσμο και μία κοσμοπολίτικη αντίληψη, καταστήματα. Νιώθεις ωραία και σε αυτήν την πλευρά. Αλλά μπορείς να μείνεις και στη γειτονιά σου και να συναντήσεις φίλους, μπορείς να περπατήσεις, μπορείς να βιώσεις την πόλη σου και με τον δικό σου τρόπο. Η πόλη μας χωρά και πρέπει να μας χωρά όλους.

   

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ