ΥΛΙΚΑ
4 αρνίσια κότσια
5 κ.σ. ελαιόλαδο Χυμός από 2 λεμόνια
200 ml ζωμός κοτόπουλο Αλάτι, πιπέρι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΑΣΕ
80 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
150 γρ. μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
100 γρ. σταμναγκάθι βρασμένο
80 γρ. άνηθος ψιλοκομμένος
200 γρ. ζωμός κοτόπουλο Χυμός από 2 λεμόνια
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα κότσια από όλες τις πλευρές για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 1 ώρα και 45 λεπτά.
Για το φρικασέ: Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε κρεμμυδάκι, μανιτάρια, σταμναγκάθι για 5 λεπτά, ρίχνουμε τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμόνι, άνηθο χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
Προσθέτουμε τα κότσια με τη σάλτσα τους στο φρικασέ και σερβίρουμε.