Τετάρτη 28.02.2024
More

  Με φυσαλίδες και φυσικά αρώματα

  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι», με ηγετική παρουσία στην εγχώρια αγορά των εμφιαλωμένων νερών και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στη διεθνή αγορά, εμπλουτίζει την προϊοντική του γκάμα με τη νέα σειρά ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling.

  Οι τρεις νέες, μοναδικές 100% φυσικές επιλογές, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, υπόσχονται δροσιστική απόλαυση με φυσαλίδες, χωρίς θερμίδες.

  Όπως αναφέρει η εταιρία:

  Ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και τη νέα τάση που τοποθετεί το ανθρακούχο νερό στις καθημερινές επιλογές τους, η νέα σειρά αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς ζάχαρη και  τεχνητά γλυκαντικά, , χωρίς συντηρητικά, χωρίς τεχνητά αρώματα και βελτιωτικά γεύσης και με πλήρη απουσία θερμίδων.

  Η νέα σειρά «Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling» με την υψηλή ποιότητα των συστατικών της μας καλεί να κάνουμε τη δική μας υγιεινή επιλογή που θα αναζωογονήσει τον ουρανίσκο μας και τον οργανισμό μας, θα μας δροσίσει και θα χαρίσει μια sparkling νότα σε κάθε στιγμή της ημέρας μας με έντονο το άρωμα της φύσης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ