Κυριακή 06.10.2024
More

    Εντυπωσιακή η προσέλευση στις κάλπες για την εκλογή Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

    Εντυπωσιακά αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2021 ήταν από το πρωί η προσέλευση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κόμματος.

    Μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι είχαν προσέλθει περισσότεροι από 100.000 πολίτες για να ψηφίσουν, 20.000 περισσότεροι την αντίστοιχη ώρα στις προηγούμενες εκλογές. Οι εκτιμήσεις των επιτελών της εκλογικής διαδικασίας σε κεντρικό επίπεδο ήταν πως ο τελικός αριθμός της προσέλευσης στις κάλπες θα ξεπεράσει τις 300.000 κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στην πράξη θα συνιστά από μόνο του όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ο Βασίλης Γαρδίκος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, ένα σπουδαίο πολιτικό γεγονός για τη χώρα.

    Και στα εκλογικά τμήματα των Ιωαννίνων στα Λιθαρίτσια και στη Λιμνοπούλα όπως όμως και στους περιφερειακούς δήμους, η προσέλευση ήταν από νωρίς εξαιρετικά μεγάλη και είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες στις 12.30 το μεσημέρι στο εκλογικό τμήμα της Ελεούσας όπου σχηματίστηκαν ουρές από τους ψηφοφόρους που προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να επιλέξουν έναν εκ των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος.

     

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ