Παρασκευή 11.10.2024
More

    Το ΓΕΣ διαψεύδει τον Αλ. Καχριμάνη για τον δρόμο στον Γράμμο

    Σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Political» ο Συνταγματάρχης του ΓΕΣ, Σπυρίδωνα Ασλάνη, φαίνεται ότι η αλήθεια απέχει πολύ από τα λεγόμενα του Αλ. Καχριμάνη.

    Η εφημερίδα «Political» φιλοξενεί δηλώσεις του Συνταγματάρχη του ΓΕΣ Σπυρίδωνα Ασλάνη, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι το αίτημα για τον συγκεκριμένο δρόμο κατατέθηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου στις αρχές καλοκαιριού. Μάλιστα, αναφέρει ότι υπήρχαν έγγραφες διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου ότι δεν χρειάζονται αδειοδοτήσεις.

    «Αρχές του καλοκαιριού υπήρξε ένα αίτημα από την Περιφέρεια Ηπείρου, το οποίο ζητούσε τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διάνοιξη ήδη υφιστάμενης οδού. Λοιπόν, εμείς, ως Ένοπλες Δυνάμεις, απαντήσαμε ότι ναι, έχουμε όλη την καλή διάθεση. Μπορούμε να διαθέσουμε μηχάνημα. Εφόσον υπάρξει όμως διαβεβαίωση ότι δεν χρειάζονται αδειοδοτήσεις, ότι δεν αποτελεί περιοχή Natura ή δεν υπάρχει κάτι από την αρχαιολογική υπηρεσία είτε από τη δασική υπηρεσία. Υπήρξαν έγγραφες διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου, οπότε διαθέσαμε το μηχάνημα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Συνταγματάρχης.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ