Παρασκευή 18.10.2024
More

    Οδηγός λεωφορείου πέταξε έξω επιβάτη που είχε μαζί τη γάτα του

    Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε ο TikToker Δημήτρης Κουτσούκης, καθώς, όπως ισχυρίστηκε σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του, οδηγός λεωφορείου τον «πέταξε» έξω επειδή είχε τη γάτα του μαζί του σε ειδική τσάντα μεταφοράς.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, το συμβάν που κατήγγειλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει αρχίσει να σχολιάζεται έντονα εκτυλίχθηκε στη γραμμή Γ12 που εκτελεί το δρομολόγιο Καματερό-Άγιος Νικόλαος-Πολυτεχνείο.

    «Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που συνέβη»

    Στο βίντεό του ο TikToker ανέφερε:

    «Έχω τσαντιστεί τόσο πολύ, με πέταξε έξω ο οδηγός λεωφορείου του Γ12 στο Ίλιον, βρίζοντάς με χωρίς να έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου, να με βρίζει, να με ειρωνεύεται, μου έλεγε ”τι είμαι εγώ, ταχυδρόμος;, τι είναι αυτό που κουβαλάς;”, γιατί είχα το γατί στην ειδική τσάντα μεταφοράς και να μου λέει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που έχει γίνει».

    «Μου φώναζε μπροστά σε ένα σωρό άτομα και εγώ τον κοιτούσα χωρίς να έχω καταλάβει και να λέω τι έκανα. Δεν είχα καταλάβει καν ότι ήταν ο οδηγός του λεωφορείου, ήταν ένας από πάνω μου και έλεγα τι έγινε. Ντροπή στον ΟΑΣΑ, που έχω το γατί εδώ μέσα, καθώς η νομοθεσία λέει σε κλουβάκι και τσαντάκι νομοθεσίας. Και μου λέει εάν ξέρω τη νομοθεσία. Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις γελοίε;», συνέχισε ο Δημήτρης Κουτσούκης και κατέληξε:

    «Να είσαι σίγουρος πως γι’ αυτό που κάνεις δεν θα γλιτώσεις, θα σε πάω τέρμα».

    @dimitris_koutsoukis

    ΟΑΣΑ ΕΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΣΕΛ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ