Παρασκευή 14.06.2024
More

  Λακκώματα: Ο μαχαλάς, η γειτονιά, οι άνθρωποί τους

  Μια από τις αγαπημένες και ιστορικές γειτονιές της πόλης μας, που αποτελεί και το θέμα της νέας εικαστικής εκδήλωσης του Ιδρύματος«Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή» είναι η συνοικία των Λακκωμάτων.

  Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου.

  Τα σοκάκια και οι άνθρωποί της είναι οι πρωταγωνιστές των φωτογραφιών της. Είναι μία αγαπημένη συνοικία των ιστορικών, ερευνητών και λογίων της πόλης μας, που με τα κείμενά τους περιέγραψαν την παρουσία της στο διαδρομή του χρόνου με αγάπη και σεβασμό τόσο για τους ανθρώπους της όσο και για την προσφορά της στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης μας στο πέρασμα του χρόνου, αναφέται στο κάλεσμα του ιδρύματος.

  Αυτή τη γοητευτική συνοικία, την όμορφη γειτονιά,τον αγαπημένο μαχαλά της πόλης μας, στους δρόμους και στις αλάνες παρουσιάζει το Ίδρυμα «Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή», με την έκθεσή του αυτή, σκοπεύοντας να τιμήσει την κοινωνική και πολιτιστική προσφορά στην πόλη και τους συμπολίτες μας στο χρόνο μέχρι σήμερα των Λακκωμάτων.

  Το ΔΣ του Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Αυδίκο, τέως Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου των Λακκωμάτων για την μεγάλη συμμετοχή του στην πραγματοποίηση της έκθεσης και τον συλλέκτη Δημήτρη Βλάχο για την συνεργασία τους.

  Σούτσου 26,

  Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 πμ έως 14.00 μμ

  Τετάρτη 6.00μμ – 9.00μμ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ