Σάββατο 13.07.2024
More

  Πανελλήνιες 2024: Δίδυμες από Πάτρα συγκέντρωσαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία

  Δίδυμες από την Πάτρα, οι οποίες έδωσαν Πανελλήνιες φέτος, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ακριβώς την ίδια βαθμολογία, 17350 μόρια.

  Οπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, η Αγγελική και Αδαμαντία Θεοδωροπούλου, μαθήτριες του Λυκείου Καστριτσίου, επέλεξαν να εισαχθούν στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

  «Διαβάζαμε μαζί, και παρακινούσε η μια την άλλη», λένε οι μαθήτριες στην Πάτρα
  «Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξ’ αρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε», λέει η Αδαμαντία στο ίδιο μέσο.

  «Διαβάζαμε μαζί, και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε στο να μην αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο», τόνισε η Αγγελική.

  Σχετικά με την αντίδραση τους όταν έμαθαν ότι συγκέντρωσαν την ίδια βαθμολογία απάντησαν χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ πολύ περίεργο, αλλά και πολύ πολύ ωραίο».

  Τα δίδυμα αδέλφια τους θα δώσουν του χρόνου Πανελλήνιες

  Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το 2025, θα καθίσουν στα θρανία για να δοκιμαστούν στις πανελλήνιες, τα δύο, επίσης δίδυμα αδέλφια της Αγγελικής και της Αδαμαντίας, ο Νίκος και ο Γιώργος!

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ