Τετάρτη 24.04.2024
More

  Ενημέρωση από λοιμωξιολόγο στο 1ο Γυμνάσιο

  Με τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου σε όλες τις τάξεις να φτάνει το 90% σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επαναλειτούργησαν από το πρωί οι σχολικές μονάδες σε ολόκληρη τη χώρα.

  Η εικόνα στις τάξεις του 1ου Γυμνασίου ήταν αντίστοιχη με το ποσοστό προσέλευσης των μαθητών να είναι ιδιαίτερα υψηλό, όπως ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου Γ. Πλεύρης.

  Στα αξιοσημείωτα της επιστροφής στο σχολείο για το 1ο Γυμνάσιο, και η ενημέρωση που έγινε στους μαθητές από υγειονομικό – λοιμωξιολόγο του νοσοκομείου Χατζηκώστα για τη σωστή χρήση της μάσκας, το σωστό πλύσιμο των χεριών και γενικότερα για τα μέτρα ατομικής υγιεινής, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ένα ειδικό μηχάνημα, με υπεριώδη ακτινοβολία, που δείχνει στον χρήση μετά το πλύσιμο των χεριών με αντισηπτικό. Τα σημεία που ενδεχομένως δεν έχουν καθαριστεί επαρκώς.

  Στο σχολείο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις, όπως τα τρισδιάστατα πόμολα στις πόρτες που ανοίγουν με τους αγκώνες πλέον και όχι με την παλάμη, ενώ έχουν βαφτεί και σημαδάκια στην αυλή του σχολείου, για να τηρούνται οι αποστάσεις κατά την ώρα του διαλείμματος. Στο σχολείο βρέθηκαν το πρωί ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κων. Καμπουράκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Αϊβατίδης και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του δ. Ιωαννιτών Φιλιώ Νόκα – Ζαράχη.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ