Παρασκευή 14.06.2024
More

  Ανοιχτό κάλεσμα ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

  Ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν με την ψήφο τους μία επιλογή ενδυνάμωσης της Αριστεράς της Ανατροπής, απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, παρουσιάζοντας ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, με υποψηφίους που προέρχονται από κάθε επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, όπως και μέσα από τα διάφορα κινήματα.

  Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων τη Δευτέρα παρουσίασε τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματος με τη συμμετοχή του στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσιάζοντας παράλληλα και δύο εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

  Ο Δημήτρης Μπακόλας αναφέρθηκε στα πολιτικά διακυβεύματα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη συμμετοχή της στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, ενώ το λόγο πήραν στη συνέχεια οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σωτήρης Λιαμπότης και Λουίζα Γκίκα αντίστοιχα.

  «Αποτελεί για εμάς μονόδρομο η σύγκρουση με την Ε.Ε του κεφαλαίου, του ρατσισμού και του πολέμου. Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μπορούμε να κάνουμε το καθοριστικό βήμα. Οι μηχανισμοί της Ε.Ε αναπαράγουν και διευρύνουν τις ανισότητες ανάμεσα σε πλούσιος και φτωχούς και γι’ αυτό η ρήξη με την Ε.Ε και τους θεσμούς της είναι απαραίτητο βήμα για να δικαιωθούν οι εργατικοί αγώνες. Η Ε.Ε και οι κυβερνήσεις της παριστάνουν τους υπερασπιστές των δημοκρατικών θεσμών, ανοίγοντας όμως τον δρόμο στις περιπτώσεις Μελόνι, Λεπέν και σε Βελόπουλους. Στους αγώνες και τις Ευρωεκλογές, να δυναμώσουμε την Αριστερά της ανατροπής, που δε βάζει χαμηλά τον πήχη της δυναμικής του κινήματος λόγω των αρνητικών συσχετισμών και που έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της εργατικής τάξης και της νεολαίας, να επιβάλλουν το δίκιο τους με τους αγώνες», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Γκίκα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ