Τετάρτη 30.09.2020
More

  Αποχρώσεις- Αλλάζοντας την επικοινωνία

  Στις μέρες που βρεθήκαμε στο σπίτι αυξήθηκε πολύ η επικοινωνία με κάθε δυνατό τεχνολογικό μέσο. Τα τηλέφωνα όχι και τόσο. Ήταν πιο σύντομα, πιο πολύ για να ακούσουμε τη φωνή του άλλου να μας λέει ότι είναι καλά, ίσως ίσως και για να πάρουμε κάποιον που λέγαμε ότι θέλουμε να μιλήσουμε, αλλά το αναβάλλαμε. Τις πρώτες μέρες μιλήσαμε με πολύ κόσμο και σβήσαμε πολλές από τις αναβολές.

  Μετά ήρθε η ψηφιακή επικοινωνία, οι τηλε- επαφές με όλα αυτά τα προγράμματα και τις εφαρμογές που είχαμε στα κινητά μας και δεν τα πολυπειράζαμε. Κι έτσι μάθαμε να συνομιλούμε με την εικόνα μας, μάθαμε να φτιαχνόμαστε και λίγο μην μας πάρει κι άσχημα η κάμερα, να κοιτάμε και τον φωτισμό ή το φόντο πίσω μας και γελάσαμε με τα παθήματα πολλών επωνύμων που δεν πρόσεξαν τι γινόταν πίσω τους και εκτέθηκαν όταν ήταν δικτυωμένοι.

  Και κάμποσοι που δούλευαν από το σπίτι έμαθαν και τις τηλεδιασκέψεις, τις έμαθαν και οι πολιτικοί όπως είδαμε και καλώς έγινε είπαμε κι αυτό γιατί είχε νόημα, είχε αποτέλεσμα.

  Και τώρα που μας άφησαν να βγούμε εκεί έξω, δεν πολυβγαίνουμε ακόμα και δεν πάμε επισκέψεις και δεν συναντιόμαστε με πολλούς. Ακόμα κρατάμε αποστάσεις κι ίσως και καλά να κάνουμε. Και μοιάζει να είμαστε σε ένα μεταίχμιο που ίσως και να κρατήσει πολύ καιρό ακόμα. Και ετοιμαζόμαστε για τη νέα βιντεοκλήση σαν να μιλάμε με κάποιον στα ξένα, αλλά μιλάμε με την παρακάτω γειτονιά.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Οκτώ νέα κρούσματα στα Ιωάννινα και ένα στην Πρέβεζα

  Εννέα νέα κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα στην Ήπειρο

  Έκρηξη κρουσμάτων: 416 το τελευταίο 24ωρο

  416 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

  Ποιοι θα πρέπει να κάνουν πρώτοι το αντιγριπικό εμβόλιο και πότε

  Το υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας του την εγκύκλιο για τις κατηγορίες ατόμων που πρέπει να κάνουν κατά προτεραιότητα το εμβόλιο κατά της γρίπης

  Η προοπτική του Ταμείου Ανάκαμψης και η Ιόνια

  Πολλοί οι αστερίσκοι, σύμφωνα με τον Σταύρο Καλογιάννη

  Πώς μπορεί να αλλάξει η εικόνα της πόλης

  Κρίσιμα για το λεκανοπέδιο η παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου και η Τεχνόπολη Με μία γενική, αλλά και επιμέρους αναφορές σε ζητήματα μείζονος σημασίας για το...

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.