Η καλύτερη συνταγή για σπιτική ζύμη πίτσας. Όσοι τη δοκιμάσατε, δεν την αλλάζετε με καμία.
Υλικά Συνταγής
500 γραμ. περίπου αλεύρι δυνατό (αλεύρι σταρένιο για ψωμί ή 00)
320 ml χλιαρό νερό
1...
Στην ερώτηση γιατί μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί Κωνσταντινουπολίτες στο Παλαιό Φάληρο, η πιο συνηθισμένη απάντηση που παίρνεις είναι ότι η θάλασσα τους θυμίζει τον Βόσπορο! «Η θάλασσα ανέκαθεν εξέφραζε τους...
Οι εξαγωγές ελληνικού κρασιού φαίνεται ότι πραγματοποιούνταν ήδη από την αρχαιότητα και σύμφωνα με νέα έρευνα, 2.500 χρόνια πριν οι Κέλτες έκαναν τεράστια ταξίδια για να το απολαύσουν.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.OKΠολιτική Απορρήτου