Δευτέρα 24.06.2024
More

  Έλληνες εύζωνες παρέλασαν στη Νέα Υόρκη

  Στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης χτύπησε ξανά η καρδιά του απανταχού ελληνισμού μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

  Η ομογένεια βγήκε ξανά στους δρόμους του Μανχάταν, με περισσότερους από 80 Συλλόγους, Σωματεία και Κοινότητες να παρελαύνουν στην γαλανόλευκα ντυμένη Νέα Υόρκη. Στις ΗΠΑ ταξίδεψαν και Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς οι οποίοι το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στον Καθεδρικό Ιερό Ναό, όπου και πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

  Σχετικές εικόνες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter ο Ελληνοαμερικανός, Πολιτειακός γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Άντριου Γκουνάρντες. «Όμορφη μέρα για να παρελάσετε στην παρέλαση της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας! Ως Ελληνοαμερικανός 4ης γενιάς, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος που γιορτάζω τα 201 χρόνια της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, Ζήτω!», έγραψε.

  Δείτε βίντεο του «Εθνικού Κήρυξ» από την μεγάλη παρέλαση της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη:

  https://www.facebook.com/watch/?v=413278327373155

  https://www.facebook.com/watch/?v=1255770235165432

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ