Κυριακή 20.06.2021
More

  Τι γίνεται με την επιδότηση ενοικίων

  Τι είπε ο πρόεδρος των Λογιστών-φοροτεχνικών Σπύρος Μπέκας

  Σε φορολογικά θέματα που τρέχουν αλλά και στο θέμα των ενοικίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Λογιστών-φοροτεχνικών Σπύρος Μπέκας. Ο κ. Μπέκας ανέδειξε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας των πολλών και διαφορετικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

  Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς 156.696 ιδιοκτητών ακινήτων ποσό συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ, με το οποίο το Κράτος καλύπτει έως και το 80% της μείωσης του μισθώματος για τον μήνα Ιανουάριο.

  Οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

  Είχε προηγηθεί, την περασμένη Παρασκευή, η πίστωση ποσού συνολικού ύψους 8,7 εκατ. ευρώ σε 119.440 ιδιοκτήτες ακινήτων για μειωμένα μισθώματα μηνός Ιανουαρίου. Έτσι, έχουν καταβληθεί συνολικά, μέχρι σήμερα, 88,7 εκατ. ευρώ σε 276.136 ιδιοκτήτες για τη μείωση ενοικίων του πρώτου μήνα του έτους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ