Τετάρτη 29.05.2024
More

  Έρχεται η 3η Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού στην Ήπειρο 800 WINE FAIR!!

  Η μοναδική γευστική εμπειρία επιστρέφει! 3η έκθεση ποιοτικού κρασιού 800 Wine Fair έρχεται την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa!

  H 3η έκθεση ποιοτικού κρασιού 800 WINE FAIR μεγαλώνει και παραμένει πιστή στο ραντεβού της.

  H Cava 800 που από το 1998 στηρίζει και προωθεί το ποιοτικό κρασί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο με τη δημιουργία ενός πρότυπου καταστήματος στα Γιάννενα, όσο και με τις οινικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά το “800 Wine Fair” κι έτσι καθιερώνει την Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού στην Ήπειρο και θα συγκεντρώσει στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων κρασιά από κορυφαίους Οίκους της παγκόσμιας οινικής σκηνής.

  Φυσικά, από την έκθεση και φέτος το ελληνικό ποιοτικό κρασί θα έχει την τιμητική του. Για το λόγο αυτό και επειδή πιστεύουμε πως στο κρασί δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια, σας προσκαλούμε και φέτος σε μια ακόμη μεγαλύτερη έκθεση που θα αποτελέσει άλλη μια  ευκαιρία να συγκεντρώσουμε τους οινόφιλους όλης της περιοχής και να στρέψουμε τα βλέμματα και πάλι στο ευγενές αυτό προϊόν της αμπέλου που τόσο αγαπάμε.

  Η έκθεση θα λάβει μέρος στο  ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και οι ώρες προσέλευσης για το κοινό θα είναι 11:30 – 19:30.

  Για την δωρεάν είσοδο και συμμετοχή επισκεφτείτε το winefair.cava800.gr και τη σελίδα στο Facebook: Cava 800.

  Για πληροφορίες καλέστε στο 265164800. Για δωρεάν μετακίνηση την ημέρα της έκθεσης με λεωφορείο από το κέντρο της πόλης δηλώστε το μαζί με τη συμμετοχή σας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ